Partners

Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten (NWS) is een netwerk van hoog opgeleide, internationaal georiënteerde Nederlanders die een opleiding in het buitenland volgen, willen volgen of hebben afgerond. NWS organiseert netwerk- en carrière-evenementen in Nederland en heeft lokale clubs in buitenlandse studentensteden. Tevens behartigt NWS de belangen van Nederlandse studenten en young professionals met buitenlandervaring bij de Nederlandse overheid en politiek.

Lees meer…


 

Katzensprung, een gloednieuwe studentenhuisvesting in hartje Vaals waar je geniet van de voordelen van een woongemeenschap maar toch je eigen plekje hebt. Elke woonunit is voorzien van een eigen douchekamer met toilet en een keuken met koelkast en elektrisch vuur. Je woont in het groene en charmante Vaals (waar de winkels 7 dagen op 7 geopend zijn) maar bent in no-time in Aken en de RWTH Uniklinik campus.

Wat nog een leuke meevaller is: als je bij Katzensprung komt wonen dan ontvang je een Katzensprung-kaart die enkele leuke voordelen en kortingen voor je in petto heeft. Meer info is terug te vinden op onze website: www.wohneninkatzensprung.de