Zakelijk

Intern

Voor leden en vrienden van Alcuinus zijn de sponsoren en de vacatures erg interessant. Daarnaast bezit Alcuinus een grote alumnivereniging, waarvan de leden in diverse bedrijven werken.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een stage of zelfs naar een baan aan het einde van je studie? Neem dan eens een kijkje op de vacaturepagina van Alcuinus. Hier staat een verzameling van vacatures van zowel sponsoren alsook van bedrijven waar leden van de Oudherenbond werken.

Sponsoren

Heb jij niks interessants gevonden op de vacaturepagina? Kijk dan eens bij onze sponsoren. Het bestuur van Alcuinus onderhoudt goede contacten met de sponsoren en als jij graag in contact wilt komen met een van deze bedrijven stuur gerust een e-mail naar de bestuursleden, zodat zij jullie kunnen doorverwijzen naar de contactpersoon van Alcuinus binnen het bedrijf!

Alumnivereniging

Het is ook mogelijk binnen onze alumnivereniging, de oudherenbond, te vragen voor stageplekken. Dat kan door hen een e-mail te sturen (bijvoorbeeld via hun website) of door in de Alcuinus ledendatabase te zoeken naar alumni die in een bedrijf werken dat jou interesseert. Via onze ledendatabase kun je dan contact met deze alumni zoeken.

Extern

Het is voor zowel bedrijven alsook particulieren mogelijk K.A.V. Alcuinus te ondersteunen. Kijk op onze pagina over het ondersteunen voor de verschillende mogelijkheden.