Ondersteun Alcuinus

Word sponsor

Onze leden zijn in de laatste jaren van hun studie continu op zoek naar stageplekken en/of banen. Voor velen van hen is de drempel een stuk lager naar een sponsor toe te stappen, die ze al kennen van onze website, presentaties of zelfs een gezellige borrel. Alcuinus biedt een breed spektrum aan sponsorpakketten aan. Dit spektrum loopt uiteen van een enkele advertentie en mailing naar onze leden, tot een uitgebreid sponsorpakket over een lange termijn. Opties die wij onder andere kunnen bieden zijn:

  • De mogelijkheid tot het plaatsen van berichten via onze facebookpagina;
  • het gebruiken van de e-mailverdeler die naar onze leden gaat;
  • het plaatsen van vacatures op onze vacaturepagina;
  • het geven van korte bedrijfspresentaties op geselecteerde activiteiten;
  • het bedrijfslogo op de sponsorpagina en/of in de header op onze facebookpagina;
  • het ophangen van vlaggen/banners op onze grotere activiteiten (zoals de Nederlandse Introductiedagen van de RWTH en FH Aachen);
  • het opnemen van een bedrijfsvlag in de groepsfoto van een grote activiteit. Via sociale kanalen (bijv. Facebook) worden deze foto’s vaak een aantal duizend keer bekeken doordat alle leden met Facebook door ons getagd worden);
  • het zetten van advertenties/advertorials in drukwerk;
  • het organiseren van workshops/seminars voor onze leden.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat je binnen gezonde en goede een samenwerking een aantal keer per jaar (minimaal één keer per jaar) bij elkaar gaat zitten om feedback te uiten. Op deze manier kunnen wensen en eventuele kritiek van beide kanten geuit worden en kan hier iets mee gedaan worden.

Naast de boven genoemde mogelijkheden zijn er nog tal aan andere sponsoropties, die natuurlijk ook volledig naar jullie wensen aangepast kan worden.  Contacteer onze penningmeester vrijblijvend voor de verschillende combinaties, opties en de tarieven.

Doneer

Alcuinus

Het is ook mogelijk Alcuinus te ondersteunen door middel van een donatie. Het is mogelijk rechtstreeks een donatie via onze bankverbinding of via PayPal. Onderstaand vind je zowel ons rekeningnummer als ook een donatieknop van PayPal. Het bedrag dat je wilt doneren kan vanzelfsprekend zelf gekozen worden!

Bankgegevens Alcuinus:
K.A.V. Alcuinus
IBAN: NL90 ABNA 0538 2424 34
BIC: ABNA NL2A

Studeren in Aken

Studeren in Aken is een project van K.A.V. Alcuinus. Studeren in Aken is niet alleen verantwoordelijk voor de marketing van zowel de FH- alsook de RWTH Aachen in Nederland, maar helpt scholieren ook individueel bij de solicitatie en inschrijving op de Akense hogeschool en universiteit. Het project wordt vrijwel volledig door donaties gefinancierd. Om het project onafhankelijk te houden hebben wij ervoor gekozen geen advertenties op de website en in de boekjes te zetten.

Ben jij tevreden met het werk van Studeren in Aken? Overweeg dan een donatie te doen om ons voortbestaan te waarborgen. Ook bij Studeren in Aken is het mogelijk rechtstreeks via onze bankverbinding of via PayPal een donatie te doen. Onderstaand vind je zowel ons rekeningnummer als ook een donatieknop van PayPal.

Bankgegevens Studeren in Aken:
K.A.V. Alcuinus
IBAN: NL12 ABNA 0603 6034 08
BIC: ABNA NL2A