Continu

Studie (bijna) afgerond, en dan?!

Je diploma binnen straks? Dat is zeker. En dan?!

Een baan vinden als starter is in deze tijd niet vanzelfsprekend. Laat staan de juiste baan. Continu helpt jou de juiste keuze te maken.

Wanneer je solliciteert bij Continu is één van onze adviseurs jouw vaste aanspreekpunt. In een persoonlijk gesprek zullen jullie samen jouw persoonlijk profiel bepalen. Zo vinden we de juiste baan die bij jouw ambities, interesse en ervaring past. Met meer dan 100 concrete en actuele functies voor starters, helpen wij jou met de eerste stap in je carrière.

De meerwaarde van Continu is dat wij een stukje van het sollicitatie proces inkorten, doordat we de juiste ingangen weten. De persoon en niet het cv onder de aandacht brengen bij de klant, dat vinden wij belangrijk. Hierdoor heb jij als starter een voorsprong. Het is efficiënt, effectief en minder intensief. Waar een gemiddelde starter in Nederland lastig aan een leuke, uitdagende baan komt, kan jouw carrière ineens in een sneltreinvaart komen.

Wil jij je laten informeren over alle mogelijkheden die je hebt zodat je zeker weet dat je de juiste keuze gaat maken of zelfs al hebt gemaakt? Ga naar www.continu.nl om een vestiging bij jou in de buurt te vinden en plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met één van onze adviseurs.

Continu. Altijd wind mee.

Als intermediair voor bouw en industrie zorgt Continu ervoor dat specialisten in de civiele techniek, bouw, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek, de wind mee krijgen. Want als je de wind mee hebt, gaat alles makkelijker. En dat is altijd ons doel. Opdrachtgevers en kandidaten aan elkaar verbinden. Daarvoor zijn we tenslotte intermediair.

 

 

 

Vacature banner